Υπηρεσίες

Δημιουργία και Διαχείριση Social Media

Το Facebook, το Instagram και το TikTok είναι πλέον τα πιο εμπορικά κανάλια Social Media και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες καθημερινά .

Η Διαχείριση των Social Media περιλαμβάνει αναρτήσεις περιεχομένου για την επιχείρησή σας, όπως φωτογραφίες, video, κείμενα ή και links προς το site και το blog σας, με τελικό σκοπό την αναγνωσιμότητα και αύξηση του πελατολογίου σας.

Αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, αποφασίζουμε μαζί για την εικόνα που της ταιριάζει στο διαδίκτυο και έπειτα σχεδιάζουμε τη στρατηγική της, εστιάζοντας στο κατάλληλο κοινό.

Στόχος η αύξηση της αναγνωσιμότητας της επιχείρησής σας.

Δημιουργούμε συναισθήματα κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού σας και χτίζουμε σχέσεις μαζί του με σκοπό την αφοσίωσή τους στην επιχείρησή σας.

Με καθημερινή παρουσία πετυχαίνουμε να συνδέσουμε το αντικείμενο με το όνομα της επιχείρησής σας.

Δημιουργία και Διαχείριση Ιστοσελίδων

Διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος σας ώστε να είναι καθημερινά ενημερωμένο από το απόθεμα, τις παραγγελίες και τις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν σε κατηγορίες και banners.

Μια ιστοσελίδα δε φτάνει να είναι όμορφα στημένη αλλά πρέπει να έχει και ένα αξιόλογο περιεχόμενο. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε με κομψή και αποτελεσματική διατύπωση κειμένων που να λειτουργούν εξίσου αποτελεσματικά τόσο για τον ανθρώπινο παράγοντα όσο και για τις μηχανές αναζήτησης (λέξεις κλειδιά) με σκοπό να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα γίνεται με οργανικό τρόπο (χωρίς να πληρώσουμε).

Facebook Ads

Πάνω από 2 δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα. Όποιο κοινό κι αν θέλετε να προσεγγίσετε λοιπόν, θα το βρείτε σε αυτή τη πλατφόρμα. Αξιολογούμε και επιλέγουμε τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης για να πετύχουμε τον στόχο της διαφήμισης με τον πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

Google Ads

Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Το σημαντικότερο στοιχείο για τη δημιουργία μια πετυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας στη GOOGLE, είναι να γνωρίσουμε τα πάντα για εσάς και την επιχείρησή σας.

Η ομάδα μας παρακολουθεί και κάνει τις μετατροπές που καθημερινά χρειάζεται η διαφήμιση σας, ώστε να πετύχουμε άμεσα αποτελέσματα και σε βάθος χρόνου να μειώσουμε το κόστος των διαφημίσεων αυτών.

Στόχος μας είναι να κερδίσετε επισκεψιμότητα από τη πρώτη κιόλας μέρα που θα δημιουργηθεί η διαφήμιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας