Ποιοί είμαστε

Πίσω από το brand: Η ομάδα που φροντίζει κάθε λεπτομέρεια

Το 2017 ξεκίνησαν τα πρώτα μου βήματα στον ψηφιακό κόσμο, με αφορμή τις σπουδές μου στο τμήμα Πληροφορικής & Οικονομικό του ΤΕΙ Καβάλας. Έπειτα από μία τετραετή μετεκπαίδευση και εμπειρία στο digital marketing,το 2021 δημιουργήθηκε η ιδέα τoυ “Hello Media” .

Στόχος μας να συνδέσουμε το όνομα της επιχείρησής σας με τις υπηρεσίες σας, να κάνουμε γνωστό το brand σας και να αυξήσουμε την προβολή σας.

Για εμάς κάθε συνεργασία, είναι μοναδική, όπως εσείς.

Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις τάσεις του αγοραστικού κοινού και της αγοράς, παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό και αυτό μας θέτει ικανούς να μπορούμε να δουλέψουμε και να πετύχουμε πάνω σε ρεαλιστικούς στόχους που θα θέσουμε μαζί.

Ενώνουμε την αγάπη μας για τη δημιουργία και την επικοινωνία με την τεχνολογία και την κοινωνική δικτύωση. Με επίκεντρο τη δημιουργικότητα και τη στρατηγική σκέψη, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα, προωθούν τη συμμετοχή του κοινού και ενισχύουν την ψηφιακή παρουσία.

Με πάθος για την καινοτομία και τη δημιουργία η ομάδα του  Hello Media είναι ο αξιόπιστος σύμμαχος στην ψηφιακή επιτυχία των επιχειρήσεων.

Passionate about
your success

Επικοινωνήστε μαζί μας